Nyhetsbrev 4 (Juni), 2021

Månadsavgifter för kvartal 3 (juni, juli & augusti)

Det har uppdagats att avgiftshöjningen inte kom med på avierna för månadsavgiften som avser juli, augusti & september. Det är höjningen med 2 % som styrelsen har aviserat om i nyhetsbrevet i april och som skulle börja gälla 1 juli. På era avier för kvartal 4 (oktober, november & december) kommer denna avgiftshöjning att finnas med samt retroaktivt för kvartal 3 (juli, augusti & september).

Uthyrningslägenheten

Med anledning av de något lättade restriktionerna m.a.p. SARS-CoV-2 och att allt fler fått sitt vaccin, medför det att många nu åter kan börja träffas lite mer normalt. Om än med viss distans så kan ju övernattningen ske på annan plats än er lägenhet. Så passa på och hyr föreningens uthyrningslägenhet för er släkt och era vänner. Bokningsansökan finns på hemsidan.

Nyproducerade lägenheter i ombyggda lokaler

Fram till idag har det färdigställts 4 stycken lägenheter i hus 13 och 17. Två stycken lägenheter är sålda och inflyttning har skett och ytterligare en lägenhet ligger just nu ute till försäljning. Gå gärna i på Hemnet för att titta på lägenhetsprospekten. Arbeten pågår med att färdigställa fler nya lägenheter på Duvedsvägen 3 och 5

Balkonglådor och blommor

Utifrån att sommaren har kommit och man vill göra fint på sin balkong vill vi från styrelsen påminna om att det inte är tillåtet att ha balkonglådor hängande på utsidan av era balkonger. Detta beror på att det är en säkerhetsrisk och det är också uttryckligen inskrivet i föreningens ordningsregler (se hemsida).

Styrelsen vill också sända en hälsning till alla medlemmar med en önskan om att ni alla får en skön sommar och en trevlig semester.