Julhälsning & Nyhetsbrev 8 (2019)

God Jul & Gott Nytt År

Önskar styrelsen i Brf Hektografen 2

Samtidigt vill vi passa på att lämna lite information från styrelsen inför helgerna

Felanmälningar

Styrelsen påminner om att felanmälningar rörande belysning i trapphus, källare och utebelysning, samt problem med låsningen av våra portar och källardörrar, ska anmälas direkt till styrelsen och inte till Riksbyggen. Anmälan görs via e-post till hektografen2@protonmail.com eller via hemsidan.

Konflikten mellan TV4 & Com Hem

Håll er uppdaterade om avtalsläget mellan Com Hems ägare Tele 2 och TV4s ägare Telia Company på www.comhem.se/aktuellt

Grovsopor och nedskräpning

Det finns för närvarande problem med boende som medverkar till att föreningens kostnader ökar genom att ställa diverse grovsopor utanför sopskåpen. Sopskåpen är endast är avsedda för hushållsavfall. Styrelsen vill ha kontakt med er som ser de människor som ställer dessa sopor där. Soporna dyker upp alla tider på dygnet och förhoppningsvis kan någon av er se vem eller vilka som är boven. Vi behöver därför ”visselblåsare” så att vi gemensamt kan stävja detta tilltag med att låta andra ta hand om och bekosta borttransport av deras sopor. Hör av er direkt till styrelsen.

Tvättstugan

Under vintern kommer toaletten i tvättstugan att snyggas till. Väggar och tak ska målas om samt ny belysningsarmatur sättas upp.

Brandvarnare

I dessa tider med många levande ljus, har ni kollat att era brandvarnare fungerar och har nya friska batterier? En bra och billig försäkring är också att ha en mindre brandsläckare hemma samt en brandfilt.

Uthyrningslägenheten

Passa på att utnyttja möjligheten att hyra den när ni får besök under helgerna. Bokning sker via föreningens hemsida.